JobbHosOss_Stripp

Det å være en del av Norsk Stripp er å være en del av en stor familie med gode bransjekollegaer. Du vil raskt bli kjent med andre artister i agenturet, da mange av oppdragene utføres i felleskap med andre artister. Du vil få oppleve mye reising rundt i landet, og alle mulige slags fester, arrangement, og show. Og en naturlig del av dette vil være at du som artist er festens midtpunkt.

Norsk Stripp er det agenturet i Norge som formidler flest oppdrag, i tillegg til å ha flere store egne turneer og eventer, du vil derfor også få være med på utrolige happenings, og legendariske fester igjennom din karriere hos oss. Da agenturet har svært mange artister med lang erfaring vil du også få mulighet til å vokse som artist hele veien. Du vil kunne lære av bransjens beste artister. Som agentur er vi opptatt med å hele veien få frem det beste i deg, sette opp profesjonelle fotoshoots, og gi deg den nødvendige opplæringen for at du skal få en profesjonell karriere hos oss. Selskapet er eiet og drevet av Marius Kristiansen som selv har hatt en lang karriere med over 2300 shows i hele Europa som mannlig stripper. Han bruker mye tid på alle sine artister og sørger for å fylle deres timeplaner. Agenturet har i tillegg til alle oppdrag og turneer årlige store bransje fester med hele sitt nettverk. I tillegg en årlig tur til øya Ibiza hvor alle artister får blitt godt kjent og tatt nye freshe bilder av agenturets glamfotograf. Så ønsker du å bli en del av agenturet enten som stripper, modell, eller annen artist sender du oss en mail med info om deg selv, og vi kan ta deg opp til vurdering. du kan også ta kontakt pr telefon om du har spørsmål.

 

JOBBE SOM STRIPPER?

Vi søker både jenter og gutter fra hele landet som vil påta seg oppdrag i helger. Vi tilbyr komplett opplæring i Oslo, og en av våre artister vil ta deg med på jobb så du får oppleve hva det vil si å jobbe med stripp. Et strippe show tar vanligvis ca 10 minutter og så vil gjerne kunden at du mingler med gjestene i 10-15 minutter. En eller flere body shoots kan være en fin måte å holde stemningen oppe på. 
 

JOBBE SOM MODELL?

Vi søker pene og selvsikre gutter og jenter.
 
HAR DU LYST TIL Å PRØVE, TA KONTAKT MED OSS.